Touringcar huren Limburg

Touringcar huren Limburg

U wilt met een grotere groep personen naar Belgisch-Limburg? Een ‘touringcar huren Limburg’ is dan misschien wel wat voor u. Met een ‘touringcar huren provincie Limburg’ worden u en uw gezelschap comfortabel, door een bevoegde chauffeur, naar of door deze veelzijdige provincie in België gereden. In de Belgische provincie Limburg is genoeg te doen om met een groep op pad te gaan. U vindt hier prachtige natuur- en winkelgebieden, maar ook genoeg evenementen om te bezoeken. De evenementen in de provincie Limburg zijn gevarieerd, al is er wel vaak een connectie met muziek. Hasselt is de hoofdstad van de provincie Limburg. Hasselt is een stad waar eten, drinken, street-art en nog veel meer moois op u wacht. Wilt u een touringcar huren vanuit de hoofdstad Hasselt en zo verder de provincie in, dat is geen enkel probleem. U kunt denken aan een bezoek aan Nationaal Park de Hoge Kempen, een prachtig gebied om met uw gezelschap te wandelen of een andere activiteit te ondernemen. 

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Een dagje uit met een grote groep? Huur een touringcar!

Wilt u een touringcar huren om een bezoek te brengen aan de stad Dilsen-Stokkem, Genk of Halen? Dit is zeker een aanrader, het zijn prachtige steden om te bezoeken. Een andere belangrijke uitvalsbasis in deze provincie is Beringen. Een touringcar huren vanuit Beringen is ook mogelijk. Beringen is bekend vanwege het verleden van mijnbouw. Er zijn in de omgeving dan ook vele sporen van deze industrie te bezoeken. Niet ver van de grens met Nederland ligt Bree, een stad met oude allure in een prachtig groene omgeving. Een stad die vraagt om een bezoek en u kunt prima met een touringcar naar Bree. Ook voor jongere gasten is er genoeg te doen, voor uw schoolreis kunt u een touringcar huren voor vervoer naar Dierenweide Bovy. Een wandelpark met vijvers, een speeltuin, picknickplaats en dierenweide. Wilt u een activiteit die bij uw gezelschap zeker in de smaak zal vallen? Dan kunt u een touringcar huren naar Borgloon, naar het Fruitbelevingscentrum en de Stroopfabriek. Hier proeft u én leert u alles over fruit en stroop. 

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Touringcar huren voor groepen tot 63 personen

Het huren van een touringcar is geschikt voor groepen tot 63 personen. U kunt met uw gezelschap door de provincie Limburg toeren en hier zelf ook van genieten omdat u veilig wordt gereden door een ervaren chauffeur die ook als gids kan dienen. U kunt zich met elkaar vermaken en genieten van alles waar u aan voorbij rijdt. In allerlei steden zijn opstapplekken. U kunt ook een touringcar huren in bijvoorbeeld Lommel, Maaseik of Peer. Er zijn mogelijkheden tot touringcarverhuur voor een uitje naar Hamont-Achel, Tongeren of Herk-de-Stad. De bestemmingen zijn eindeloos en het comfort is groot. Er is ook touringcarverhuur in Sint-Truiden, een regio met vele mogelijkheden. Wilt u weten wat het huren van een touringcar kost? Vraag dan, gratis en vrijblijvend, op ikwileengoedkopebushuren.be een offerte aan bij meerdere touringcar aanbieders. U ontvangt binnen 24 uur, alleen de meest passende offertes in uw email. U kunt deze makkelijk vergelijken en met de beste aanbieder maakt u zelf alle afspraken. U kunt op de site géén touringcars huren. Touringcars zijn er in diverse comfortklassen, er is altijd een touringcar naar uw wens te huren!